oerchef
OERCHEF heeft als missie natuurlijk eten op de markt brengen dat van échte voedingswaarde is. Dat doet OERCHEF met een reeks producten vol met natuurlijke ingrediënten, zonder kunstmatige toevoeging en zonder geheimen: het is natuurlijk, eerlijk en vol van échte gezondheid.
Voor wie is dit geschikt?
Wanneer je merkt als ouder dat je kind net dat tikkeltje anders reageert in spelsituaties dan andere kinderen. Is dat fout? Nee helemaal niet, maar het kan zijn dat je eigen kind niet goed begrijpt wat er juist gebeurde en dus ook niet weet wat er van hem of haar verwacht wordt in bepaalde situaties.
Het fijne is dat dit kan getraind worden in kleine groepjes van kinderen. We gaan hen uitdagen, prikkelen in bepaalde situaties en hiermee creatief aan de slag.
n hier 1,5 uurtje op een speelse, creatieve manier rond en dan krijg ze een minihuistaakje mee om het al verder in te oefenen. U wordt uiteraard meegenomen in de training en hier is de communicatie ook zeer open rond.
Oprichter Paul Dingemans
We leven in een wereld waar mensen gefopt worden door marketingtrucs. De ingrediëntenlijsten lijken meer op een scheikundig experiment dan op ingrediënten vanuit Moeder Natuur. Het werd het me duidelijk: het roer moet om. Voor mezelf, voor mijn gezin en anderen.
Bij OERCHEF gaan we terug naar de basis, naar de essentie van wat voeding echt zou moeten zijn. We schuiven chemische toevoegingen en onnatuurlijke processen opzij en kiezen resoluut voor zuiverheid. Voeding die het lichaam werkelijk voedt, die energie schenkt en niet rooft. Ons manifest is geen holle frase, maar een leidraad die onze missie duidelijk maakt: kiezen voor échte voedingswaarden, voor voedgoed!
CREATIVE CHEF & FOOD DESIGNER Roy Klerks
Gedurende mijn loopbaan ontdekte ik dat in de voedingsmiddelenindustrie veel wordt gerommeld met voedsel. Toen Paul mij benaderde en mij meenam in zijn visie over de balans tussen voeding en leefstijl hadden we een hele mooie match! In veel producten worden hedendaags onnatuurlijke toevoegingen gestopt die eigenlijk niks te maken hebben met gezondheid. We moeten daarom terug naar de basis van het onbewerkte product of ingrediënt.
Brood trekt de kar, zo ben ik op gegroeid en ik denk ook wel de meeste onder ons.
Aangezien vaak mensen reageren op het te frequent eten van tarwe producten en ze het moeilijk hebben met de brood maaltijden te elimineren, ben ik op zoek gegaan naar goede alternatieven. Alternatieven die niet vol zitten met bucht, maar wel volwaardige voedingsstoffen bevatten.
Zo kwam ik op een congres van kpni Belgium in aanraking met de sympathieke man van Oerchef. Na meermaals zijn broden uitgetest te hebben, ben ik ook echt een voorstander van deze broden.
Ook zijn missie om natuurlijk eten op de markt te brengen sloot aan bij mijn visie van hoe we ons zouden moeten voeden.
Hij gebruikt natuurlijke producten en zijn broodmixen zijn gemakkelijk te gebruiken, lekker van smaak en voedzaam, dus geen lang gezicht meer omdat je geen "gemakkelijke lunch op tafel kan toveren.